- A márkádra szabott arculati elemek megtervezése, elkészítése statikus és animációs formákban
- Márkaépítés, a vállalkozásod növelése vizualitással
A jól átgondolt és felépített vizuális marketing növeli egy vállalkozás ismertségét és erősíti az ügyfelek lojalitását.
A mai online világban az biztos, hogy a jövőbeni ügyfeleid többsége a közösségi médiából érkezik majd a honlapodra, így a kimagasló minőségű és a márkádat tükröző folyamatos vizuális jelenlét elengedhetetlen, hiszen ha ez nincs meg, a látogatók elmaradnak.
Erre kínálok megoldást, akár teljes havi közösségi média csomagokban is, melyek tetszés szerint tartalmazhatnak fotókat, animációkat, videókat vagy ezek mindegyikét.
Ezen felül segítek a közösségi média kommunikációs stílusod kialakításában, felépítem egy teljes havi stratégiádat, amivel hosszú távon garantáltan növekedést fogsz elérni.
- 2D és 3D logó modellezés és animáció
Persze nem csak logóban lehet gondolkodni!
Azok az ügyfeleim, akik adnak a vizuális marketingjükre, rendszeresen kérnek különböző rövid feliratokat, szlogent... 2D-ben, 3D-ben és csak úgy, mint a logót, kiválóan beépítik az aktuális marketing kampányukba.
Hogyan készül?
A folyamat "egyszerű".
Elküldöd a logódat mailben, én pedig a kép alapján megmodellezem és textúrázom, majd Adobe After Effects-ben elkészítem az animációt, aminek a stílusát előre leegyeztetjük.
Az elkészült animációt minden esetben 2 formátumban, 1920x1080 Full HD és 1080x1080 Square, adom át.
Az ideális animáció hossza 5-10 másodperc.
- Promóciós animáció
Marketing szempontból, a közösségi médiában, a nagyon rövid, 5-15 másodperces animációk a nyerők, mivel gyorsan és egyértelműen közvetítik az átadni kívánt üzenetet.
Óriási előnye, hogy akár egy kampány részeként vagy önmagában is képes nagy forgalmat generálni egy vállalkozás honlapjára.
Back to Top